اطلاعیه پذیرش حامی مالی برای هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران
1398-01-24
اطلاعیه پذیرش حامی مالی برای هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران

هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران حامی مالی می پذیرد. دبیرخانه همایش، اطلاعیه پذیرش حامی مالی را به شرح زیر منتشر کرد. از همه شرکت ها، موسسات، سازمان ها و نهادها دعوت بعمل می آید دبیرخانه همایش را در هر چه بهتر برگزارشدن همایش یاری نمایند. حمایت مالی از همایش هفدهم، ضمن اینکه ایفای تعهدات مسیولیت های اجتماعی شرکت ها و موسسات است، فرصت مناسبی است تا موسسه های حامی در جامعه بزرگ اساتید و دانشجویان حسابداری سرتاسر کشور تبلیغ شوند. دبیرخانه همایش برای همکاری در برگزاری این رویداد علمی معتبر و وزین، از همه شرکت ها، موسسات و سازمان های علاقمند دعوت به همکاری می نماید. در ادامه طرح ها و بسته های پیشنهادی موردنظر برای حامیان ارائه می شود.

هفدهمین ­همایش ­ملی ­حسابداری ­ایران

حسابداری ­و فن ­آوری­های ­نوین

زمان: 3 و 4 مهر 1398

هفدهمین­ همایش ­ملی ­حسابداری ­ایران بعنوان معتبرترین و مهم­ترین رویداد حسابداری کشور حامی مالی می ­پذیرد. بدون تردید برگزاری رویدادهای فاخر، تاثیرگذار و کاربردی در سطح ملی، جز به مدد تعامل دو بال صنعت و دانشگاه (علم و عمل) میسر نیست و چقدر خوش ذوق هستند مدیران و صنعتگرانی که به پشتیبانی از مسئولیت اجتماعی، عزمی راسخ و همتی استوار دارند.

شرایط و امتیازات پشتیبانی مالی در همایش هفدهم

اختصاص یک صفحه تبلیغاتی حامی در جلد کتاب همایش

اختصاص تبلیغات حامی در صفحات داخلی کتاب همایش

استفاده از لوگوی حامی در تیزر همایش

لازم به توضیح است که کتاب همایش در تیراژ 1500 جلد چاپ و به صورت رایگان در اختیار مدعوین این همایش، کتابخانه­ها، مراکز اطلاع­رسانی معتبر کشور، سازمان­های مربوطه و سایر متقاضیان قرار خواهد گرفت.

نحوه اعلام آمادگی به دبیرخانه همایش

حامیان مالی محترم می توانند با هماهنگی و تماس و یا تکمیل و ارسال فرم مشخصات حامیان مالی و قرارداد حمایت برگزاری همایش و ارسال فیش واریز وجه از طریق نمابر و یا ارسال اسکن فایل­ های مربوطه به رایانامه دبیر علمی همایش به نشانی زیر: mehrabanpour@ut.ac.ir دبیرخانه همایش را مطلع فرمایند.