برگزاری یازدهمین هم اندیشی دانشجویان دکتری حسابداری کشور
1397-12-15
برگزاری یازدهمین هم اندیشی دانشجویان دکتری حسابداری کشور

یازدهمین هم اندیشی دانشجویان دکتری حسابداری ایران با حضور اساتید سرشناس حسابداری کشور روز چهارشنبه 8 اسفند 1398 در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد. این هم اندیشی یک روزه فرصت مناسبی در اختیار دانشجویان دکتری حسابداری قرار داده تا طرح پژوهشی خود را ارایه کرده و از نظرات و پیشنهادات اساتید ارجمند بهره مند شوند. دانشجویان دکتری و اساتید حسابداری دانشگاه های: تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، الزهرا، مازندران، تربیت مدرس، گیلان، آزاد اسلامی، قم، خوارزمی و ... در این هم اندیشی شرکت کردند. با استقبال فراوان بعمل آمده، دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از دانشگاه های یادشده و نیز از اقصی نقاط کشور در این هم اندیشی شرکت کردند. برنامه هم اندیشی دانشجویان دکتری (PhD Colloquium)، برای نخستین بار در تاریخ پنجاه ساله پردیس فارابی برگزار شد. این برنامه می تواند برای سایر رشته های آموزشی موجود در پردیس فارابی نیز انجام شود.

مراسم از ساعت 9 صبح با قرائت قرآن شروع شد. سپس سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود دانشگاه تهران، کلیپ پردیس فارابی، و سرود حسابداری پخش گردید. در ادامه، خوش آمدگوئی توسط ریاست محترم پردیس فارابی دانشگاه تهران جناب آقای دکتر غلامرضا جندقی انجام شد. همچنین جناب آقای دکتر حسن زارعی متین ریاست محترم دانشکده مدیریت و حسابداری سخنان خود را ارائه نمودند. سپس برنامه های یازدهمین هم اندیشی توسط دبیر علمی جناب آقای دکتر محمدرضا مهربان پور توضیح داده شد. بعد از آن، ریاست هم اندیشی دانشجویان دکتری جناب آقای دکتر علی ثقفی استاد دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانی نمودند. برنامه های صبح و عصر هم اندیشی به شرح زیر ادامه یافت.

ارائه های صبح

ساعت

ارائه دهنده

موضوع

اعضای پنل، خانم­ها و آقایان

45/10-10

آقای ابوطالب نعیمی از دانشگاه علامه طباطبائی (استاد راهنما: دکتر جعفر باباجانی)

الگوئی برای حاکمیت شرکتی در بانک­ها

دکتر محمد عرب مازار یزدی. دکتر جواد رضازاده. دکتر محمد کاشانی پور. دکتر رضا غلامی جمکرانی

11- 45/10

پذیرائی صبح

45/11-11

آقای فرزاد حاجی عظیمی از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران (استاد راهنما: دکتر غلامرضا کرمی)

تبیین تمایلات رفتاری مؤثر بر گزارش گری مالی متقلبانه در ایران

دکتر ساسان مهرانی. دکتر کاوه مهرانی. دکتر نظام الدین رحیمیان دکتر مظفر جمالیان پور

30/12- 45/11

آقای وحید اسکو از دانشگاه مازندران (استاد راهنما: دکتر حسین فخاری)

تبیین مدلی برای سوگیری‌ پیش‌بینی سود مدیریت و تاثیر آن بر چسبندگی احساسات سرمایه‌گذار

دکتر محمدرضا نیکبخت. دکتر زهرا دیانتی دیلمی. دکتر بهمن بنی مهد. دکتر محمدجواد زارع

30/13-30/12

ناهار و نماز

ارائه های عصر

ساعت

ارائه دهنده

موضوع

اعضای پنل، خانم­ها و آقایان

15/14-30/13

آقای دکتر فخرالدین محمدرضائی (20 دقیقه)

واکاوی چهار مجله حسابداری:

رویکرد و استراتژی پژوهشی

ناقدان (25 دقیقه): دکتر حسین فخاری. دکتر محمد مرادی. دکتر آرش تحریری. دکتر امید فرجی. دکتر حامد عمرانی

15- 15/14

آقای علی اکبر پورموسی از پردیس فارابی دانشگاه تهران (اساتید راهنما: دکتر محمد کاشانی پور و دکتر محمدرضا مهربان پور)

بررسی ضرورت اجرا و بکارگیری "استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی برای واحدهای اقتصادی کوچک و متوسط" در ایران

دکتر علی رحمانی. دکتر حسین جهانگیرنیا. دکتر یحیی کامیابی. دکتر مهرداد صدرآرا

15/15- 15

آقای دکتر علی رحمانی

استاد دانشگاه الزهرا

جمعبندی مطالب ارائه شده، و گزارش روند هم­اندیشی دانشجویان دکتری و تاثیر آن بر جهت دهی به انتخاب موضوع توسط آنها

سخنرانی اختتامیه

30/15-15/15

پایان برنامه - پذیرائی عصر

توضیح:

1. هر یک از دانشجویان محترم دکتری، موضوع پروپوزال خود را ظرف مدت 15 دقیقه توضیح ­دادند.

2. پس از اتمام توضیحات دانشجو، اعضای محترم پنل، نظرات و پیشنهادات خود را در 25 دقیقه ارائه ­دادند. ضمنا اساتید محترم در همین زمان، راهنمائی­ها و پیشنهادات خود را برای انتخاب موضوع های مختلف حسابداری به دانشجویان حاضر در هم اندیشی ارائه ­کردند.

3. پس از انجام دو مورد بالا، برای پرسش از طرف دانشجویان حاضر در هم­اندیشی و پاسخ از طرف اساتید، 5 دقیقه زمان در نظر گرفته شد.