اطلاعیه اول دبیرخانه هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران در خصوص نتیجه داوری مقاله ها
1398-05-25

با سلام به اساتید، دانشجویان، شاغلین حرفه ای و سایر نویسندگان و علاقمندان به حسابداری که مقاله های ارزشمند خود را برای همایش ارسال نموده اند، موارد زیر را به استحضار می رساند:

1. استقبال شایسته شما از همایش با ارسال بیش از 250 مقاله را ارج می نهیم.

2. داوری مقالات و اعلام نتیجه به نویسندگان از چند روز پیش شروع شده و تاکنون نتیجه مربوط به بیش از 60 مقاله از طریق سامانه همایش به نویسندگان مقاله ها اعلام شده است. لذا این گروه با مراجعه به ایمیل خود یا سامانه همایش می توانند نتیجه را ملاحظه کنند. فرآیند داوری همچنان ادامه دارد و به تدریج ظرف دو هفته آینده و زودتر از زمان اعلام شده (15 شهریور) تکمیل خواهد شد.

3. برای داوری مقاله ها از حدود 80 داور از بیش از 30 دانشگاه دولتی و غیردولتی به صورت دوسوناشناس استفاده شده است. بدینوسیله از زحمات داوطلبانه داوران همکار صمیمانه سپاسگزاری می شود.

4. هر مقاله توسط دو داور، دبیر تخصصی و دبیر علمی همایش (در مجموع 4 نفر) مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار می گیرد. با صرف وقت فراوان و برای نخستین بار، فرآیند داوری در همایش هفدهم به صورتی کاملا شفاف و علمی انجام می شود و به نویسندگان مسئول مقالات مستقیما و با ذکر جزئیات اطلاع رسانی می شود و به سوالات احتمالی مستقیما پاسخ داده می شود. در صورت رد شدن مقاله دلیل یا دلائل قید شده است و به جملات و عبارت های کلی مانند عدم تائید توسط داوران/ دبیر علمی اکتفا نشده است. در صورت وجود ابهام در خصوص داوری هر یک از مقالات، با دبیرخانه همایش تماس گرفته شود. امید است این رویه که بسیار دقیق و شفاف بوده و البته زحمت فراوانی برای برگزارکنندگان همایش دارد، در همایش های آینده نیز ادامه پیدا کند. طبیعتا فرآیندهای مرتبط با همایش حسابداری که پیشتاز شفافیت در سطح کشور است، باید کاملا شفاف باشد.

5. در خصوص مقاله هائی که برای انجام اصلاحات به نویسندگان ارسال شده، لطفا ظرف مدت زمانی تعیین شده (حدود 5 روز) اصلاحات را با رعایت فرمت اعلام شده همایش از جمله چکیده ساختاریافته (هدف، روش، یافته ها) انجام داده و به همراه فایل مربوطه (پوستر / پاورپوینت) در سامانه ارسال شود. قالب رسمی همایش برای پوستر و پاورپوینت به زودی از طریق سایت و گروه همایش منتشر شده و در دسترس قرار می گیرد.

6. همانگونه که قبلا نیز اعلام شده سیاست همایش هفدهم، ارائه حداکثری مقالات به صورت پنل های موازی و تعریف شده به صورت موضوعی در سالن های مختلف پردیس فارابی دانشگاه تهران است. اما علیرغم این امر، امکان ارائه شفاهی همه مقالات پذیرفته شده به دلیل تعداد زیاد وجود نداشته و تعدادی از مقالات به صورت پوستر ارائه خواهند شد. اما چکیده تمام مقالات (ارائه شفاهی و پوستری) در کتاب همایش منتشر شده و فایل تمام متن همه مقاله ها نیز در سی دی همایش منتشر خواهد شد و از این بابت، تفاوتی بین مقاله های ارائه شفاهی و پوستری وجود ندارد. ضمنا متن کامل مقالات در سایت های پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرجع دانش- سیویلیکا (Civilica) منتشر و نمایه خواهد شد.

7. پس از اتمام فرآیند داوری و اعلام نتایج تک تک مقالات به نویسندگان، نتیجه به صورت کلی و جهت اطلاع عموم علاقمندان نیز منتشر خواهد شد.

به امید دیدار همه اساتید، دانشجویان، حسابداران، حسابرسان، شاغلین حرفه ای و سایر علاقمندان حسابداری در هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران در 3 و 4 مهر ماه در پردیس فارابی دانشگاه تهران در شهر قم